10 premiatiA devenit , deja o tradiție ca autoritățile slătinene să răsplătească performanța. Și anul acesta municipalitatea va premia elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și Evaluarea Națională.

titularizareAstăzi 324 de candidați au susținut Titularizarea. Din cei 514 inscriși 121 au absentat, iar 69 s-au retras din examen. Anul acesta dascălii nu au mai incercat să copieze, poate de frică că dacă erau prinși li se lua și dreptul de a participa la supliniri. Pe 23 iulie vom afla rezultateale.

dezinsectieMunicipalitatea anunță noi acțiuni de dezinsecție.

controale dsvsaDe câteva săptămâni,  Oltul  se află în  alertă de pestă porcină, lucru ce a determinat autoritățile să inăsprească controalele. Peste 100 de polițiști olteni, la care s-au adăugat specialiști din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor Olt au luat la bani mărunți comercianții de animale vii și de produse din  carne.

pesta cilieniDSVSA Olt va interveni pentru uciderea preventivă a porcilor din localitatea Cilieni, în ultimele două zile apărând noi focare de pestă porcină africană. Decizia a fost adoptată în cadrul şedinţei Centrului Local de Combatere a Bolilor Olt, în care s-a aprobat programul de măsuri pentru combaterea pesteo porcine africane în localitatea menţionată.

ploi oltAstăzi județul Olt se află sub atenționare meteorologică Cod Galben de vreme rea, vizate fiind mai multe localități .

sorina amanareJudecătorii slătineni au amânat pentru joi termenul în cazul “Sorina”. Atunci vom afla dacă acesta va putea părăsi țară împreună cu familia adoptatoare.

adeverinte apiaPeste 250 de fermieri olteni au solicita adeverințe la APIA pentru a contracta împrumuturi . 18 Bănci pot face astfel de împrumuturi, care reprezintă 85% din valoare asubvenției

parc UMLucrările la parcul amenajat pe terenul fostei unități militare dar și la McDonald’s au intrat în linie dreaptă. Edilul a spus că, în ambele cazuri, lucrările vor fi finalizate  cu mult înainte de termenul de execuție cuprins în caietele de sarcini.