strand progresuAcesta zonă se va transforma într-un parc, ce va include și o zonă pentru skateri și bicicliști.

terenuri tenisAutoritățile locale din Slatina au planuri mari pentru slătineni.

1 Mai StadionÎntrebat recent de jurnaliștii olteni ce se mai aude despre proiectul noului stadoin «1 Mai», primarul Slatinei, Emil Moţ, a anunţat că deocamdată municipalitatea nu va dărâma actualul stadion, până ce nu vor fi duse la bun sfârșit toate procedurile pentru investiţia făcută de CNI.

rosii solareReprezentanții Direcției Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt (DSVSA Olt) au analizat atent în laborator roşiile produse în solariile legumicultorilor din Giuvărăşti, Gârcov, Izbiceni, Scărişoara, Tia Mare şi Pleşoiu. Potrivit acestora rezultatele probelor de laborator au arătat că sunt conforme.

MOTEdilul reședinței de județ a susținut vineri o conferință de presă în care a vorbit pe larg despre o serie de proiecte importante care vor fi demarcate în perioada următoare. 

o casa o familie programulProgramul "O familie, o casa", aflat in stadiu de proiect, ar putea inlocui prevederile programului "Prima Casa". Acesta  se adreseaza familiilor si are o serie de avantaje fata de programul "Prima Casa".

craciunescu ion primar dobroteasa liInterviu realizat cu primarul comunei Dobroteasa, Ion Crăciunescu