disparutaFamilia unei fetițe din Drăgănești Olt o caută cu disperare după ce acesta a dispărut de la domiciliu. Luni noaptea o fata de 12 ani a dispărut de la domiciliu.Părinţii au observat lipsa acesteia marţi dimineaţă şi au alertat imediat autorităţile.

vera rachina si ilie vasile noii consilieri locali

În şedinţa de marţi a consiliului local Slatina, şase aleşi PNL au votat,împotriva proiectului de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate ce viza construcţia unui mall, pe o parte din terenul fostei unităţi militare din municipiu. Liberalii au explicat de ce nu i-au acordat votul acestui proiect:

„Nu suntem de acord cu construcţia mall-ului în centrul oraşului. Aşa am votat şi data trecută”, a declarat Sorin Ţârcomnicu.

Şi Ionuţ Comănescu a avut ceva de spus pe acest subiect. Consilierul local a declarat următoarele: „Am explicat și când a fost inițiat proiectul, explic și acum: și noi, ca și ceilalți slătineni, ne dorim ca Slatina să aibă un mall, dar ca acesta să fie construit respectând toate normativele și nu în mijlocul orașului, într-o zonă și așa foarte aglomerată de restaurantul MC Donald's, așa cum propune administrația PSD. De ce pe acel teren de la fosta unitatea militară nu se poate amenaja tot un parc? De ce să nu construim acest mall pe care ni-l dorim cu toții, la marginea orașului, pentru a nu aglomera și mai mult un oraș și așa sufocat de mașini pe care nu avem unde să le parcăm?”.