pirelli

Cu o istorie de 12 ani în Slatina fabrica de anvelope Pirelli este una dintre cele mai moderne fabrici ale Grupului, echipată cu tehnologie de producţie non-robotizată de ultima generaţie, destinată realizării anvelopelor performante din gama Premium, unde Pirelli este leader. 


Pirelli îți oferă șansa de a intra acum în marea sa familie.

Aflându-se într-un proces continuu de recrutare a personalului, Pirelli Slatina te ațteaptă să îți depui cv-ul la sediul fabricii din Slatina (Strada Drăgănești, 35-poarta principală) sau să îl trimiți la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Dacă ești absolvent de școală profesională sau liceu (cu sau fără bacalaureat) Pirelli te așteptă și te ajută să înveți o meserie nouă.

Oferă pachet salarial atractiv, subvenție pentru transport, asigurare de viață și accidente, tichete de masă, spor de 100% pentru orele suplimentare, tichete de vacață.
Perspective de calificare profesională și dezvoltare la locul de muncă.

Fondată în 1872, societatea Pirelli se numără printre principalii producători de anvelope la nivel global și este, în prezent, furnizorul exclusiv al campionatului de Formula 1.