U.A.T. COMUNA GRADINARI, str. Traian, nr. 3, comuna Gradinari, sat Gradinari, judetul Olt, C.U.I. - 5139779 TEL/FAX – 0249472.178, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., a semnat in data de 02.12.2019 Contractul privind concesionarea unui teren situat in domeniul privat al comunei Gradinari, pentru care s-a organizat procedura de concesiune.

Ofertantul declarat castigator, este doamna ION MARIANA, cu pretul ofertat de 350 euro/ an cu o durata de 49 ani.

În vederea îmbunătăţirii calităţii apei potabile furnizate beneficiarilor, S.C. Compania de Apă Olt S.A., va efectua spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina şi comuna Slătioara, în zilele de 27, 28 şi 29 noiembrie 2019.

         În acest sens, vă facem cunoscut programul acestor lucrări :

-27 şi 28 noiembrie 2019, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de jos şi din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21³° până a doua zi la ora 5³°.

-29 noiembrie 2019, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de sus a municipiului Slatina şi din comuna Slătioara, de la ora  21³° până a doua zi la ora  5³°.

         Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune.        

         Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

 

Notă : PE PERIOADA DESFĂŞURĂRII LUCRĂRILOR, NU SE OPREŞTE

            FURNIZAREA APEI  POTABILE !

    

                                  

CONDUCEREA