Eugen DogaEste considerat cel mai mare compozitor român în viață, iar muzica sa a răsunat în importante săli de concerte din lume, a fost coloană sonoră a unor filme de succes sau a putut fi auzită în spectacole de teatru.

blibliotecaaaaaaaaaaa

Vara acesta se anunță una plină de surprize la Biblioteca Județeană. Miaunel și Bălănel îi vor ghida pe cei mici în lumea basmelor și a literelor.

amsamblu osica sus

Cea de a XXI a ediție a Concursului Național 'Călușul Românesc' de la Slatina, la care au participat peste 2500 de copii, s-a încheiat. 

Calusul romanesc 2018În organizarea Primăriei Slatina, Ministerului Educaţiei Naţionale şi Consiliului Judeţean Olt, în perioada 18-22 iunie se va desfăşura Concursul Naţional al Copiilor „Căluşul Românesc”. 

actor

 Emoție, talent, creativitate, joc scenic și multă voie-bună, toate acestea s-au reunit pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural ‘Eugen Ionescu’ din Slatina, unde aproximativ 100 elevi și-au pus în valoare talentul artistic și creativitatea prin intermediul artei dramatice.

calus slatina“Călușul Unește România”, acesta este sloganul celei de a XXI a ediții a Concursului Național al Copiilor „Călușul românesc”   ce va avea loc în perioada 18-22 iunie, la Slatina.

istorie dulceMuzeul Județean Olt, în colaborare cu Asociația Muzeul Jucăriilor din București, organizează în perioada 5 iunie – 15 septembrie 2019 expoziția temporară „O istorie dulce” în care este prezentată o colecție inedită de cutii de bomboane și ambalaje de dulciuri din periaoda 1900-1989.

Pomul Vietii BalDeja este o tradiție ca în fiecare an la Balș să aibă loc unul dintre cele mai frumoase evenimente cultural artistice de peste ani.

 

 

pomul vietii 1Orașul Balș va sărbători a XXVI -a Ediție a festivalului de Folclor ”Pomul Vieții”, ce se va desfășura joi 6 iunie, de Înălțare.