teatru caracalllllÎn 1987 un incendiu violent a închis pentru mai bine de 20 de ani Teatrul Național din Caracal. În zilele noastre, de mai bine de o săptămână, instituția culturală este închisă din cauza unei inundații.

O țeavă ce asigură presiunea de apă s-a spart săptămâna trecută, inundând teatrul, aflat acum în reparații.

„Din motive tehnice, toate activitățile care urmau a avea loc în luna octombrie la Teatrul Național Caracal vor fi suspendate. În urma unei inundații în zona foaier et. 1, sala de spectacole a fost afectată. Totodată au loc lucrări de înlocuire a unei țevi de aducție de apă în teatru. Vom reveni curând cu un anunț în legătură cu reluarea activității în cadrul instituției. Mulțumim pentru înțelegere!”, este anunțul făcut de către Teatrul Caracal.

Inundația nu a provocat pagube însemnate.

Potrivit edilului Liviu Radu se lucrează de zor. „În urmă cu o săptămână s-a spart o țeavă. Apa s-a infiltrat în sala de spectacole. Se lucrează acolo, s-a finalizat partea de refacere a instalației. Nu este ceva grav, este vorba de câteva reparații. În ceea ce privește spectacolele, oricum nu erau programate prea multe, după cazul Dincă fiind luată decizia de reducere a spectacolelor în oraș, în semn de solidaritate cu familiile victimelor, până la rezolvarea cazului”, a declarat primarul Liviu Radu.