Expo 1Zilele acestea reședința de județ va devenicapitala florilor. În perioada 23-26 mai “Expo-Flora” va fideschisă pentrusutele de slătineni și nu numai cu o serie de flori expuse spre vânzare.

accident politist sju slatinaAccidentul a avut loc miercuri seara în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

festival de teatruCel mai mare festival de teatru din judeţ a ajuns la cea de-a IX-a ediţie și se va desfăşura în perioada 12 -18 mai la Caracal.

AgresorPolițiștii Serviciului de Investiții Criminale au reținut un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală și amenințare. Ulterior acesta a fost arestat preventiv.

moto ganeasaIn acestă după-amiază pompierii SMURD Slatina și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în comuna Găneasa, pe DN 65, la un accident rutier în care a fost implicat un motociclist.

parchetul de pe langa judecatoria slatina

 Doi tineri din comuna Brebeni au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată.

traficdn65In această dimineață, in jurul orei 9.30 a fost reluată circulația pe DN 65. Asta după ce intreaga noapte, cei prezenți la fața locului au lucrat pentru ridicarea autocisternei de pe carosabil. Acesta a fost taractată in această dimineață in parcarea Complexului Saru. La fața locului s-au deplasat și echipe ale SDN Slatina care  lucrat la repoziționarea parapeților dislocați și îndepărtarea efectelor accidentului.