Incendiu in Slatina Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în municipiul Slatina, strada Oltului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mai multe anvelope, în apropierea unor locuințe. 

lazi rasturnate pe drum 1Zeci de navete cu sticle de bere au căzut pe carosabil vineri dimineață, pe Drumul Național 65 – European 574, în apropiere de comuna Optași Măgura.

Accident rutierUn tânăr a produs un accident rutier grav!

incendiu de vegetatie uscataPompierii au intervenit cu trei autospeciale miercuri după amiază pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Exista pericol de propagare la mai multe case din satul Dranovățu, comuna Găneasa.

masina Posta jefuita la balsÎn cazul jafului mașinii Poștei Române, care a avut loc la începutul săptămânii trecute în parcarea Oficiului Poștal Balș, au fost reţinuţi patru bărbaţi, printre ei aflându-se și poștașul care a spus că a fost agresat de atacatorii mascați.

mort incendiuUn bărbat din Olt a murit în chinuri groaznice într-un incendiu izbucnit la vegetația uscată și care s-a propagat la o anexă dintr-o gospodărie.

parada pe biciclete pentru copiii cu autism vineri la suceava 1obp1

Evenimentul „Pedalează pentru sănătate” a ajuns la a doua ediţie şi constă într-o plimbare sportivă a bicicliştilor de pe malul Dunării în scopul recreativ, cu prilejul zilei mondiale fără maşină.

mascatiJoi dimineață la Olt și Teleorman au avut loc percheziții domiciliare la 13 adrese, totul într-un dosar ce vizează o evaziune fiscală de aproximativ 1.500.000 lei.

 lefuri majorate pentru angajatii din primaria caracal 696x466 696x466Autorităţile caracalene au anunţat organizarea ediţiei a II-a  a proiectului ,,CARACAL – Un oraș curat!” care vizează igienizarea și ecologizarea municipiului, protecţia mediului înconjurător, conştientizarea, în rândul cetăţenilor a rolului şi importanţei protejării arealelor naturale şi implicit asupra sănătăţii populaţiei. Acest proiect va debuta vineri, 13 septembrie, cu începere de la ora 14:00.