fuga de la locul accidentuluiO femeie de 58 de ani, din comuna Valea Mare, a fost luni victima unui accident de circulaţie produs pe strada Oltului din municipiul Slatina.

 

Şoferul a fugit de la faţa locului însă a fost identificat în scurt timp de poliţişti. Femeia lovită, aflată sub influenţa alcoolului, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

„În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri, a fost identificat un bărbat de 56 de ani, din municipiul Slatina, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oltului, ar fi efectuat manevra de mers înapoi şi nu s-ar asigurat corespunzător, acroşând cu partea din spate a autoturismului femeia, care se afla pe carosabil în calitate de pieton. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea polițiștilor”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.