cutit injunghiatUn bărbat a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost înjunghiat de două ori în inimă.

 

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui apel la 112, un bărbat a fost transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgențe Slatina. Apelul a fost făcut de un taximitrist din zona Gară.

Ion Pietroșel, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la UPU cu două lovituri de cuțit în zona inimii. Timp de câteva zeci de minute s-au executat manevre de resuscitare însă, din păcate, din cauza rănilor profunde bărbatul a decedat.

Se pare că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, un bărbat l-a înjunghiat de două ori în inimă. Conform unor surse ale Gazetei Publice, criminalul avea glugă în cap și rucsac în spate. Acesta a fugit imediat după ce a comis crima.

Bărbatul care a decedat este cunoscut ca recalcitrant și avea antecedente penale.

„În noaptea de 12/13 octombrie am fost sesizați, prin SNUAU 112 despre faptul că, în zona gării din municipiul Slatina, a avut loc o altercație spontană, între trei bărbați, doi dintre aceștia fiind loviți cu un corp înțepător. În urma loviturilor, o victimă a decedat. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-a deplasat la fața locului. Cazul a fost preluat de catre Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.