corabia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şase bărbaţi au fost audiați  într-un dosar de violare de domiciliu, furt, şantaj şi lovire sau alte violenţe, după ce aceştia ar fi rănit un bărbat şi i-ar fi furat altuia mai multe documente, cerând pentru recuperarea lor o sumă mare de bani.

10 bărbaţi din Corabia s-au năpustit în curtea unui cetăţean din localitate, cu scopul de a se răzbuna pe un alt bărbat, angajat al proprietarului locuinţei, şi care se afla acolo la muncă. Agresorii l-ar fi confundat, de fapt, şi pe acesta, spun surse din cadrul anchetei, cu un alt bărbat cu care aveau o răfuială mai veche, legată de logodna unei fete din familie. Doar că, omul deși era nevinovat a fost bătut cu bestialitate, având nevoie de ingrijiri medicale. În urma ‘vizitei’, proprietarul s-ar fi trezit fără mai multe documente, sustrase de agresori dintr-un autoturism. Pentru recuperarea acestora, proprietarului i s-ar fi cerut suma de 12.500 lei.  In loc să plăteasc, acesta a mers direct la poliție, astfel că a fost pregătit un flagrant.

 â€žDin cercetări a reieÅŸit faptul că, la data de 3 mai a.c., aceÅŸtia ar fi pătruns, fără drept, în curtea unei locuinÅ£e din oraÅŸul Corabia, cu această ocazie lovind un bărbat, de 33 de ani. Proprietarul locuinÅ£ei a sesizat ÅŸi lipsa unor bani ÅŸi a unor documente, care ar fi fost sustrase din autoturismul său, ulterior fiind contactat de persoanele în cauză, care i-ar fi solicitat suma de 12.500 de lei, în vederea restituirii documentelor sustrase. PoliÅ£iÅŸtii din cadrul PoliÅ£iei oraÅŸului Corabia au reÅ£inut cei ÅŸase bărbaÅ£i, care au fost introduÅŸi în Centrul de ReÅ£inere ÅŸi Arestare Preventivă al Inspectoratului de PoliÅ£ie JudeÅ£ean Olt. ÃŽn cursul acestei zile, bărbaÅ£ii vor fi prezentaÅ£i Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia cu propuneri corespunzătoare“, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de PoliÅ£ie JudeÅ£ean Olt.