buzeBuzele sunt la fel de sensibile ca pielea, ochii sau părul. Acestea pot fi afectate de soarele dogoritor și de caniculă pentru că sunt acoperite de un strat foarte subțire de piele, scrie tonica.ro. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă păstraţi buzele moi și catifelate.

dieta libenitaDieta cu pepene roșu se ține pe parcursul unei săptămâni și nu este contraindicată nimănui. 

Slatina zile municipiuluiPrimăria Slatina a sărbătorit cu mare fast cea de-a treia ediție a Zilelor Municipiului, eveniment devenit deja tradiție în orașul de pe malul Oltului. Astfel că timp de trei zile în weekend-ul ce a trecut slătinenii au avut parte de spectacole incendiare puse la dispoziție de autoritățile locale.


micul dejunFulgii de ovaz, musli, granola sunt alimente ideale pentru un mic dejun de dieta. 

narcisa pheres

 Numele ei este Narcisa Pheres, s-a născut la Corabia, în urmă cu 40 de ani, și a pus bazele unei afaceri de mare succes în Asia.

costume de baie

 In fiecare vara, noi tendinte preiau scena modei, in timp ce altele care vin din sezonul precedent, isi reafirma preponderenta. In acest an, plaja devine locul in care iau nastere tendintele de moda, iar in acest post, ne propunem sa va aratam principalele tendinte de moda 2019.

game of thrones final episodeUltimul episod al serialului de televiziune "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" a stabilit un nou record de audiență, 19,3 milioane de persoane urmărind show-ul duminică seară, în SUA, a anunțat producătorul HBO, citat de Reuters.

Gong LiVedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit activiştilor, mai sunt încă multe lucruri de realizat, informează Reuters.

Scarlett Johansson i Colin JostActrița americană Scarlett Johansson și actorul și scenaristul american Colin Jost s-au logodit, după o relație de doi ani, dar nu au stabilit data nunții, potrivit etonline.com.