Marioare Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor sfătuiește cumpărătorii de mărțișoare, mai ales dacă sunt din metale prețioase, să fie atenți la ambalaj și să evite achiziționarea lor de la vânzătorii ambulanți.

rochie eleganta

Așa suntem noi, femeile: când primim invitație la o petrecere, ne trec prin minte instantaneu întrebări legate de hainele, accesoriile și machiajul pe care le vom purta.

28B53D95 A0EA 4626 9CD0 70D234113031
Slătineanca Mădălina Ghenea și Vito Schnabel formează un cuplu de mai mult timp, însă până acum, modelul și-a ținut iubitul departe de ochii curioșilor.

hepta4907384

ionescu elenaOlteanca Elena Ionescu, una dintre cele mai de succes cântărețe autohtone, va participa la "Survivor România", reality-ul ce se va difuza la Kanal D. Cunoscută publicului larg drept Elena de la Mandinga, după ce a fost timp de zece ani solista renumitei trupe, se numără printre concurenții Surviver România, un reality ce prezintă confruntarea cu jungla Dominicană a zece concurenți pentru a-și testa limitele în condiții greu de imaginat omului obișnuit cu confortul modern.

horoscoppppppppppppAnul 2020 este un moment de început pentru toate zodiile. Începe un nou deceniu, începe un nou ciclu de 12 ani în calendarul chinezesc, este un an bisect și literă de lege a anului 2020 este echilibrul și progresul, în mai mică sau mai mare măsură pentru toate zodiile. Practic fiecare nativ va avea ceva de câștigat în cursul acestui an, va avea beneficii pe toate planurile care contează: financiar, afectiv, al vieții de familie.

revelionObiceiurile si superstitiile sunt adanc inradacinate in mintea romanilor, mai ales cele legate de momentul trecerii dintre ani.

antonescuAndreea Antonescu are parte de momente triste după ce a fost prădată de hoți. Artista a declarat că hoții i-au spart mașina și i-au furat inclusiv cadourile de Crăciun. Valoarea bunurilor este de câteva mii de euro.

aD00NDAmaGFzaD0xOWJiN2M5MDJmNDUwYWFkMzgyMjI3Njg3MTM5MGU0Mw.thumb

Sâmbătă, fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit. Anunţul a fost făcut de cântărețul și compozitorul, Adrian Ordean. Artistul avea 54 de ani și, în ultimii ani de viață, s-a luptat cu cancerul.