aD00NDAmaGFzaD0xOWJiN2M5MDJmNDUwYWFkMzgyMjI3Njg3MTM5MGU0Mw.thumb

Sâmbătă, fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga, a murit. Anunţul a fost făcut de cântărețul și compozitorul, Adrian Ordean. Artistul avea 54 de ani și, în ultimii ani de viață, s-a luptat cu cancerul.

Cântărețul și compozitorul Adrian Ordean a anunțat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că Leo Iorga, fostul său coleg de trupă, a murit.

Acum cinci minute, colegul meu de trupă Leo Iorga a plecat spre o lume mai bună... Dumnezeu să-l ierte. Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris Adrian Ordean.

Leo Iorga s-a luptat mult timp cu o boală necruțătoare și în ultimul timp a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală.

 

femeie frumoasaChiar dacă toamna este un anotimp minunat, scăderea accentuată a temperaturii poate produce ravagii pentru orice tip de piele!
Toamna este perioada anului în care rutina de îngrijire trebuie schimbată.

mentaaaaaaaMenta și ultimele descoperiri în legătură cu beneficiile ei uimitoare! Un studiu realizat de o echipă de cercetători relevă că aroma de mentă taie pofta de mâncare.

madalina ghenea 1

Frumoasa slătineancă Mădălina Ghenea și-a obișnuit fanii cu aparițiile ei la superlativ de pe covorul roșu și nu a dezamăgit nici de data aceasta. Tânăra actriţă a apărut la Festivalul de Film de la Roma într-o ținută spectaculoasă.

Pentru evenimentul ce a avut loc luni seara, 21 octombrie, Mădălina a ales o rochie lungă cu trenă, neagră și foarte decoltată. Cu zâmbetul pe buze, românca și-a etalat mândră bustul generos, ce a atras atenția tuturor, pe covorul roșu al premierei filmului lui Martin Scorsese, „The Irishman”.
În momentul de faţă, actriţa are o relaţie cu fiul unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, Leonardo Del Vecchio, cu o avere estimată la peste 20 de miliarde de euro.

madalina gheneaMădălina Ghenea a strălucit, la propriu și la figurat, la Festivalul de Film de la Veneția. Deși în cursul zilei pe covorul roșu au pășit cele mai frumoase modele și actrițe, Mădălina a reușit să le eclipseze pe toate. Poate doar sexy eroina din filmele Marvel, Scarlett Johhanson, a fost singura care a reușit să tină pasul cu Mădălina.

dieta cu pepene galbenPepenele galben este un fruct  sarac in calorii (aproximativ 30-40kcal la 100g), care provin in principal din zaharuri.

buzeBuzele sunt la fel de sensibile ca pielea, ochii sau părul. Acestea pot fi afectate de soarele dogoritor și de caniculă pentru că sunt acoperite de un strat foarte subțire de piele, scrie tonica.ro. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă păstraţi buzele moi și catifelate.

dieta libenitaDieta cu pepene roșu se ține pe parcursul unei săptămâni și nu este contraindicată nimănui. 

Slatina zile municipiuluiPrimăria Slatina a sărbătorit cu mare fast cea de-a treia ediție a Zilelor Municipiului, eveniment devenit deja tradiție în orașul de pe malul Oltului. Astfel că timp de trei zile în weekend-ul ce a trecut slătinenii au avut parte de spectacole incendiare puse la dispoziție de autoritățile locale.