game of thrones final episodeUltimul episod al serialului de televiziune "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones" a stabilit un nou record de audiență, 19,3 milioane de persoane urmărind show-ul duminică seară, în SUA, a anunțat producătorul HBO, citat de Reuters.

Gong LiVedete de cinema printre care Salma Hayek şi Eva Longoria au celebrat rolul femeilor în industria filmului în cadrul unei gale strălucitoare desfăşurate duminică la Cannes, în contextul eforturilor de promovare a egalităţii de gen în cinema, domeniu în care, potrivit activiştilor, mai sunt încă multe lucruri de realizat, informează Reuters.

slatina fashionCentrul Cultural ‘Eugen Ionescu’ a fost gazda a celei de a III a ediții a evenimentului ‘Slatina Fashion Night’. Opt creatori de modă din Slatina și-au etalat creațiile in fața iubitorilor de fashion.

Scarlett Johansson i Colin JostActrița americană Scarlett Johansson și actorul și scenaristul american Colin Jost s-au logodit, după o relație de doi ani, dar nu au stabilit data nunții, potrivit etonline.com. 

par permanentIdeea de păr permanent te duce probabil cu gândul la acel stil de păr foarte creț de tip cască, popular în anii '80.

adelina virgilAdelina Pestrițu a dat detalii despre cum va arăta ținuta ei în ziua nunții.

marutaCelebrul moderator de la Pro Tv și-a uluit fanii atunci când a anunțat că ”Andra este însărcinată”. Poza care a însoțit acest mesaj este fără cuvinte!