iohannis pnl craiova 69017600

Sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis a fost prezent în mijlocul oltenilor, la reuniunea regională a PNL de la Craiova. 

Alături de preşedinte au fost sute de membri și simpatizanți ai PNL, parlamentari şi aleși locali din regiune.

Aţi început, am început împreună foarte bine. Acţiunea de strângere de semnături a fost un real succes şi acest succes vi se datorează vouă. Felicitări! Este enorm. 2,2 milioane semnături din care peste un sfert de milion de aici, din Oltenia. Asta arată ceva, asta arată că România ne vrea. Am fost ieri şi am depus aşa cum scrie în lege cererea mea de a fi înscris pe lista candidaţilor pentru Preşedinţia României. Împreună cu mine au fost foarte mulţi liberali şi în faţa sediului ne-am făcut poze, ne-am aplaudat reciproc şi cineva mă întreba: domnule preşedinte, dvs. de ce mai vreţi un mandat? Eu de ce mai vreau un mandat? Trebuie să mergem puţin în urmă şi să vedem de ce vrem noi, voi şi cu mine, să conducem România”, a declarat Iohannis.

Anca Spiridon

sorina pintea 1

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, îi invită pe români să doneze celule stem hematopoietice, mesaj transmis de Ziua Mondială a Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice.

BasescuTraian

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au constatat, vineri, că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost colaborator al Securităţii, decizia nefiind definitivă.

iohannis si a depus candidatura 696x392

În ultima zi lucrătoare a săptămânii în curs, Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru al doilea mandat de președinte. Candidatul PNL a anunțat că a strâns peste 2.200.00 de semnături.

viorica dancila bec 0

Joi, 19 septembrie, Viorica Dăncilă şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie. Premierul României a ajuns la BEC în jurul prânzului.

ghiocei 1 martie

Mai mulţi deputaţi au depus la Parlament o iniţiativă legislativă pentru declararea zilei de 1 Martie - Ziua mărţişorului - drept sărbătoare naţională.

IMG 8935 Ludovic Orban 1000x600 e1527173789189

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri seara că termenul de 45 de zile invocat de premierul Viorica Dăncilă pentru a se prezenta în faţa Parlamentului este "o poveste" şi că aceasta trebuie să ceară de îndată votul pentru remaniere.

marcel ciolacuNoul președinte al Camerei Deputaților este Marcel Ciolacu.

tariceanuComisia Juridică a Senatului a decis miercuri să recomande senatorilor ridicarea imunității lui Călin Popescu Tăriceanu, acuzat de DNA că a primit mită, indirect, 800.000 de dolari.