PNLUltimele zile de campanie sunt pline de acțiuni pentru liberalii olteni.

norica nicolaiEurodeputatul ALDE Norica Nicolai a declarat, luni, că referendumul pe justiție convocat de președintele Klaus Iohannis pe 26 mai nu poate fi validat deoarece demersul „încalcă și induce nevoia unor schimbări constituționale și acest lucru nu este posibil”.

raresNumărul unu pe lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a ajuns vineri la Slatina după ce a făcut o oprire și în Balș.

scornicesti

În plină campanie electorală, echipa PSD a ajuns zilele acestea la Scornicești. Deputatul PSD Marius Iancu,  alături de senatorul Paul Stănescu și președintele CJ Olt, Marius Oprescu au avut o serire de întâlniri cu social-democrații din nordul județului.

Ludovic Orban la BalsPreşedintele PNL, Ludovic Orban împreună cu colegii de partid au fost prezenţi vineri dimineață la Balş.

usrrrrrrrrrrrrpozaCandidații Alianței USR PLUS continua campania electorală. Candidatul după locul 7, Vlad Botoș, a venit astăzi în fața oltenilor pentru a le prezenta viziunea unui antreprenor ce dorește o schimbare.

Siegfried MuresanRomânia împlinește 30 de ani de libertate. În acești 30 de ani, Partidul Social Democrat s-a aflat cel mai mult timp la guvernare, adică mai bine de 21 de ani. PSD este partidul care s-a opus constant modernizării României.