Gigel Stirbu campanie scoala- susține Gigel Știrbu, vicepreședinte regional al PNL și deputat de Olt

stanescuuuuuuuuuPSD Olt a obținut un scor de 42,99% pentru candidatul Viorica Dăncilă, lucru ce a clasta organizația pe locul II pe țară după cea din Teleorman. Oltenii au votat în număr foarte mare pentru PSD lucru ce a duca la câștigarea alegerilor în toate comunele și în orase, cu excepția Scorniceștiului.

rezultate alegeri prezidentialeBiroul Electoral Central prezintă rezultatele parţiale ale scrutinului pentru alegerea preşedintelui României din 10 noiembrie 2019.

viorica dancila votCandidatul PSD la aceste alegeri prezidenţiale, Viorica Dăncilă, s-a clasat pe locul 2 în primul tur, reuşind să păstreze majoritatea votanţilor cel puţin în unele dintre judeţele considerate a fi tradiţional „roşii“.

liviu voiculescuFaptul că actualul președinte al României, Klaus Iohannis a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale din acest an nu este o surpriză pentru liderul PNL de la Olt.

vot presedinteBătălia abia acum începe între PSD și PNL.

Iohannis i DancilaCandidatul PNL Klaus Iohannis intră detaşat în turul doi al alegerilor prezidenţiale, potrivit rezultatelor de tip exit-poll prezentat de televiziuni.

PNL DiasporaCreșterea numărului parlamentarilor care reprezintă Diaspora constituie o prioritate asumata de PNL chiar în Programul de Guvernare, punctează deputatul PNL Ovidiu Raețchi.

dan barnaCandidatul Alianţei USR PLUS la Preşedinţia României, Dan Barna, a fost astăzi, la Slatina. Acesta a făcut o scurtă opriere în orașul de pe Olt, după ce  și-a prezentat programul politic şi a sta de vorbă cu alegătorii la Craiova.