mot politicaDecizia conducerii PSD de a avea candidat propriu la alegerile prezidențiale a fost salutată de președintele PSD Slatina, Emil Moț.

dan barna usrUSR-iștii l-au validat pe preşedintele formaţiunii, Dan Barna, drept candidat pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.În cursa internă pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale au mai fost înscrişi Mihai Goţiu, Dragoş Dinulescu şi Dumitru Stanca.

paul stanescu fireaPreședintele PSD Olt, Paul Stănescu consideră că niciunul dintre social-democrații testați in sondajul partidului nu e bun. „Singura cu șanse e primarul Capitalei, doamna Firea”, a declarat Stănescu.

motPrimarul Slatinei, Emil Moț, consideră că PSD nu trebuie să mai piardă timpul cu „experimente și încercări”, ci să maximizeze cea mai bună variantă, care este, în opinia sa, Gabriela Firea.

PSD sala palatului-social democrații știu unde s-a greșit

viorica dancilaA fost stabilită noua conducere a PSD, sâmbătă, în urma unui Congres care a durate o zi întreagă.

congresJudețul Olt este reprezentat de 157 de delegați! 

baietica

 Cu un an înainte de alegerile locale,  liberalii fac schimbări în rândul conilierilor județeni. După ‘curățenia’ din partid, făcută de Liviu Voiculescu, au apărut ‘consecințe’ și în echipa PNL din CJ.

oprescu

Congresul PSD este programat pentru sâmbătă, iar din partea organizației de la Olt vor fi prezenți 157 de delegați.