investitii psd in oltÎn perioada guvernării social-democrate în județ au fost implementate zeci de proiecte ce au însemnat refacerea infrastructurii rutiere, investiții in rețeaua școlară, culturală dar și medicală. Printre proiectele ce au primit finanțare au fost și zeci de investiții de introducerea apei și canalizării in mai multe localități. Reprezentanții PSD Olt au anunțat că aproape 200 de proiecte urmează să fie finalizate anul viitor.

 

Investițiile din judetul Olt derulate in ultimii patru ani se ridică la peste 256 de milioane de lei. În judetul Olt au fost derulate zeci de proiecte de reabilitare și modernizare a străzilor si drumurilor comunale și judetene, dar și proiecte de apă și canalizare în 16 localități. 15 proiecte de reabilitare și modernizare a unităților de învățământ au fost finanțate, astfel că elevii din 12 localități învață în condiții normale. 21 de milioane de lei au fost investiți în cămine culturale și săli de sport din zeci de localități.

 

Proiectele PSD în Olt

-170 de milioane lei pentru 40 de proiecte de reabilitare si modernizare străzi și drumuri comunale și județene;

- 60 de milioane de lei pentru 17 proiecte de apă şi canalizare în localitățile: Brastavățu, Bucinișu, Călui, Corabia, Giuvărăști, Găneasa, Găvăneşti, Ianca, Izbiceni, Strejeşti, Verguleasa, Vitomireşti, Vişina, Vlădila, Vîlcele şi Şopârlița;

- 6,5 milioane lei pentru 15 proiecte de reabilitare şi modernizare grădiniţe şi şcoli în localităţile Balş, Brâncoveni, Coloneşti, Crîmpoia, Pîrşcoveni, Rusăneşti, Scorniceşti, Sâmbureşti, Verguleasa, 1 proiect de modernizare instalaţii de iluminat în Obîrşia şi 1 proiect de reabilitare şi modernizare dispensar în Vişina;

-21 de milioane de lei pentru cămine culturale şi săli de sport în localităţile: Brastavăţu, Călui, Cîrlogani, Corbu, Dragăneşti-Olt, Fărcaşele, Rusăneşti, Urzica, Verguleasa, Vişina.

PSD Olt a prezentat investițiile din ultimii ani care au dus la dezvoltarea județului sub guvernarea social-democrată. „Guvernarea PSD a însemnat o infuzie masivă de capital pentru dezvoltarea județului nostru, din 2016 până în prezent finalizându-se 74 de investiții, în valoare totală de 256,583,429,64 lei. În execuţie, având ca termen de finalizare anul 2020, se află 191 de proiecte în aproape toate localităţile judeţului Oltʺ, a anunțat PSD Olt.