Olt:USR-iștii lui Barna îl susțin pe Iohannis

usr silviu anton

usr silviu antonDezamăgirea din rândul USR-iștilor , în urma faptului că Dan Barna nu a trecut în turul II al alegerilor prezidențiale,  se resimnte și în teritoriu, dar mai ales la centru.

 Sunt voci care vor să îl mazilescă pe actualul președinte al USR, dar acesta are de partea sa organizațiile județene. Una dintre acestea este și cea de la Olt, care a obtinut un scor de 9,4 % în primul tur, clasându-se pe locul 4. Aceștia susțin inclusiv că la alegerile locale și cele parlamentare de anul viitor să meargă în continoare alături de PLUS, dar și , în unele localități, să se alieze cu liberalii.

 Potrivit președintelui USR Olt, Silviu Anton, scorul slab din primul tur , la Olt se explică prin faptul că nu au decat 23 de filiale. In următoarea perioadă, aceștia se vor concentra pe întărirea organizației, pentru a fi o voce mult mai puternică în Olt.

In turul II al prezidențialelor, USR îl va susține pe Klaus Iohannis dar nu se vor implica în campanie.

” Mai departe îl vom susține pe Iohannis, ba mai mult, îi îndemnăm pe susținătorii noștri să îl voteze.Ca membru USR nu ai cum să votezi stânga și să mergi cu doamna Viorica Dăncilă” a mai adăugat Anton.

La nivel național, Dan Barna s-a clasat pe locul 3 cu 15% , iar în Olt a fost o treaptă mai jos, Mircea Diaconu reușind să îl surclaseze.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura