Tariceanu la SlatinaSâmbătă, preşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor  (ALDE), Călin Popescu Tăriceanu efectuează o vizită în municipiul Slatina, împreună cu o parte dintre candidaţii ALDE la ALEGERILE din 26 mai 2019, pentru PARLAMENTUL EUROPEAN.

 

Tăriceanu a făcut un tur al principalelor bulevarde din Slatina.

Acesta a discutat cu oamenii din Piața Zahana unde a mers și la un chioșc de ziare pentru a cumpăra presa.

Cel mai bine a prins la pensionari care l-au îndrumat să rămână în alianța cu social democrații.

În vizita sa prin Slatina a oprit și la Memish unde s-a întâlnit cu patronul bragariei. A băut bragă și i-a felicitat pe antreprenori pentru implicarea în afacerea  locală și le-a apreciat delicatesele.

Tăriceanu s-a declarat un mare consumator de dulciuri.

În piața Zahana a vorbit și cu țăranii care vând răsaduri.

Întâlnire cu activul de partid

Rariceanu tin

După acest moment, în sala de la Casa de Cultură a Tineretului Slatina, a avut loc o întâlnire cu simpatizanţii ALDE. Aici a fost citită lista cu candidații pentru alegerile europarlamentare și s-au pus la punct ultimele detalii despre acțiunile ce urmează în agenda partidului.Activ tariceanu

În opinia președintelui Călin Popescu Tăriceanu lista pentru europarlamentare de la ALDE este cea mai bună. 

„Avem oameni de mare valoare, cu toții trebuie să muncim, trebuie să ducem muncă politică de lămurire, să spunem cetățenilor că oamenii noștri sunt cei mai buni. Să analizați foarte bine lista noastră și cu siguranță veți trage coincluzia că oamenii noștri sunt cei mai buni”, a spus Mihai Niță, președintele ALDE Olt în față colegilor de partid.

După întâlnirea cu activul de partid conducerea ALDE în frunte cu președintele a susținut o conferință de presă. S-a discutat pe diverse subiecte. Întrebat președintele ALDE de ce a ales să meargă pe liste electorale separate de social democrați a venut cu lămuriri. 

Conferinta

,,Fiecare se adresează cu mesaje specifice către electoratul propriu și asta facem și în continuare și vedeți că și la alegerile pentru Parlamentul European am hotărât să mergem tot pe liste diferite și din convingerea că în politică unu cu unu nu fac întotdeauna doi”, a ținut să precizeze  Tăriceanu. Acesta a mai recunoscut și faptul că România la acest moment are probleme de imagine în UE și că nu este un stat respectat așa cum ar fi corect și normal.