dentist vizita copiiChiar dacă cei mici sunt în vacanța de vară, la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 din Slatina se desfășoară cursurile Grădiniței de Vară.

Spitalul Judetean de Urgenta SlatinaSpitalul Niguarda din Milano va continua schimbul de experiență cu Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Este asigurarea data de către reprezentanții Pirelli România. Aceștia dau asigurări că parteneriatul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina cu Spitalul Niguarda din Milano va continua.

pacienti in pat neurologieNu de puține ori am auzit și încă mai auzim că sistemul medical este la pământ, este bolnav și că nu se mai poate face nimic pentru el.

 

 

 

 

zilele spitalTimp de două zile Slatina găzduiește ce de a treia  ediție a  „Zilelor Medicale Slătinene”.  În prima zi au fost expuse lucrări ale medicilor slătineni de la Medicină Legală, dar şi doctori renumiţi de la Craiova în Chirurgia Pediatrică şi Chirurgia Plastică și de la Spitalul Militar din Capitală. In aceste zile dedicate medicilor și tuturor celor implicați in actul medical se fac analize și planuri pentru viitor. Așa a fost an de an. In 2018, managerul Cătălin Rotea a prezentat unele planuri, proiecte, ce azi s-au concretizat, sau sunt în curs de implementare.

cas si cass

Românii care se încadreză în această categorie de angajați au parte de vești bune! Potrivit unui proiect depus în Senat, aceștia ar putea scăpa de plata CAS și CASS.

card

 Ai în plan să pleci în vacanță prin Europa? Ar fi bine ca înainte să-ți faci card european de sănătate. Astfel, în caz că ai nevoie de asistență medicală, beneficiezi de gratuitate. 

cirese de iunieCe este și ce nu adevărat!

ambulatoriul

Cei din conducerea locală pun la punct ultimele detalii în cadrul unui proiect important care vizează modernizarea ambulatoriului de specialitate din cadrul unității medicale.

voiculescu stomatologieVineri, în comuna olteană Cungrea s-a desfășurat un eveniment important pentru locuitorii acesteia, fiind inaugurat primul cabinet stomatologic din comună.
Acesta va funcționa în satul Cungrea, în incinta dispensarului uman.