vaccinPrimele doze de ser au ajuns deja în Olt  însă cu ele vor fi imunizaţi, deocamdată, angajaţii din spitale şi cei din centrele unde sunt copii şi bătrâni instituţionalizaţi. 

spital caracalAstăzi, Spitalul Caracal a primit o nouă donație din partea Organizației Caritas.

spital sltinaaaaaaaaaaLuna acesta încep lucrările  pentru reabilitarea corpului central al SJU Slatina. Investiția va costa 6,2 milioane de lei, plus TVA, sumă alocată de Consiliul Județean Olt.

consultatii gratuiteÎn perioada 16-20 septembrie, medicii din cadrul SJU Slatina, cu specialitatea Chirurgie Orală și Maxilo- Facială, vor oferi pacienților din județ consultații gratuite, în cadrul unei campanii de prevenire a cancerului oral. Pentru aceste consultații nu este necesar bilet de trimitere, însă pacienbții trebuie să se programeze în prealabil.

sju mediciCeea ce, nu cu multă vreme în urmă, părea de domeniul SF-ului a devenit realitate la Slatina. O echipă de medici de la Secţia de Chirurgie Orală şi Maxilo – Facilă de la Spitalul Judeţean operează, mai nou, cu ajutorul tehnologiei 3 D. Medicii au fost nevoiţi să reconstruiască o mandibulă, intervenţie care s-a dovedit a fi o reuşită, dar care a durat mai bine de 11 ore.

TrombolizaDupă ani de luptă cu sistemul, pentru medicul neurolog Renică Diaconescu visul a devenit realitate vineri seară! 

SJU Slatina SpitalSecția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost reabilitată, de la saloane, la cabinetele medicilor și asistenților medicali până la grupuri sanitare.

cas sistem informaticaEste haos în cabinetele medicilor de familie din toată țara și în farmacii. Sistemul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate este blocat iarăși, de 20 zile.

servicii casIn această perioadă reprezentanții Case de Asigurări de Sănătate verifică furnizorii de servicii medicale care au solicitat să semneze contracte cu Casa.