voiculescu stomatologieVineri, în comuna olteană Cungrea s-a desfășurat un eveniment important pentru locuitorii acesteia, fiind inaugurat primul cabinet stomatologic din comună.
Acesta va funcționa în satul Cungrea, în incinta dispensarului uman.

Bobicesti 1Centrul de permanenţă din comuna Bobicești este funcţional, începând din această săptămână.

ambulanta oltÎncepând cu data de 1 Mai, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt a înfiinţat o nouă substaţie la Tufeni.

boalaO nouă boală pune stăpânire pe tot mai mulţi oameni. Nimeni nu știe încă cum să rezolve problema.

copii mediciConsilierii locali au votat regulamentul și bugetul alocat de municipalitate concursului interjudețean de anatomie şi fiziologie umană va aduce la Slatina circa 200 de elevi și peste 40 de profesori din toată țara. Concursului „Medicii de mâine” va fi organizat  pe 11 mai de către Colegiul Național „Radu Greceanu”.

femei atc cordProporția ratelor de spitalizare asociate atacurilor de cord pentru femeile cu vârsta cuprinsă între 35 și 54 de ani a crescut de la 21% la 31% în ultimele două decenii, iar medicii sunt îngrijorați. Însă de ce a crescut numărul de atacuri de cord în rândul femeilor tinere?

cursuri prim ajutor 1Luni, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu“ a fost lansat un proiect privind desfășurarea unor cursuri de prim-ajutor. Proiectul, inițiat de Corpul Național al Polițiștilor în parteneriat cu Poliția Municipiului Slatina, Crucea Roșie – Filiala Olt și Biblioteca Județeană Olt, se va desfășura timp de un an și presupune cursuri de prim ajutor de bază pentru comunitatea locală din Slatina și din județul Olt.