spitalul greci

Spitalului de Psihiatrie Cronici din Schitu Greci se extinde.

prima casa 465x215Senatul a adoptat, în şedinţa plenului de miercuri, propunerea legislativă pentru modificarea OUG 60/2009, astfel încât programului "Prima casă" i se atribuie un caracter social, acesta devenind "O familie, o casă".

bani pensii 465x215

Senatul a adoptat, miercuri, în calitate de primă Cameră sesizată, iniţiativa legislativă prin care sunt taxate pensiile speciale cuprinse între 7.000 şi 10.000 de lei cu 30%, iar ceea ce depăşeşte 10.000 de lei, cu 50%.

11412359

Guvernul a aprobat, marţi, hotărârea privind înfiinţarea Sistemului Informatic Naţional pentru Adopţie (SINA), informează Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale (MMJS) într-un comunicat remis marţi AGERPRES.

GPP ION CREANGADe mână cu părinţii şi bunicii, copiii preşcolari de la G.P.P. “Ion Creangă” Slatina au trăit emoţiile începutului de an şcolar, fiind întâmpinaţi de doamnele educatoare care le-au urat bun venit din nou în lumea basmelor şi a copilăriei.

TMK ghiozdaneZi plină de emoție pentru miile de copii care anul acesta au luat parte la deschiderea noului an școlar. Într-o superbă zi de toamnă, atmosfera emoționantă a cuprins pe toată lumea. Cei mici împreună cu părinții au pășit timd în clase.

controale itm oltUn angajator din Drăgășani a foat prins cu 5 angajați fără forme legale de muncă, iar amenda a fost una pe măsură, 100.000 de lei. Tot luna trecută, dinpăcate un alt muncitor oltean și-a pierdut vaiâa in timpul serviciului. Bilanțul , in primel șapte luni ajungând , în Olt la 8 morți.

pesta 10 focarePesta porcină africană se extinde . În 10 localități au apărut noi suspiciuni de pestă, iar medicii veterinari au trimis deja probe la laboratorul din capitală. Pentru a evita orice risc, suinele din gospodăriile respective au fost deja  ucise, institundu-se în zonă măsuri de protectie.

munca la negruDin cele peste 800 de controale efectuate de către inspectorii ITM,  în cele 7 luni care au trecut de la începutul anului,  au fost depistate 80 de persoane care lucrau fără forme legale.  În topul firmelor cu cele mai mari amenzi se află  trei societăți din Caracal, Drăgănești Olt și Izvoarele.