tomberoaneAtenție unde arincați guoiul! Polițiștii locali au demarat o acțiunie ‚sub acoperire’ pentru a-i ‘fila’ pe slătinenii  care aruncă gunoiul menajer pe jos, pe stradă sau in jurul tomberoanelor. Asta pentru că, zilnic, deși se ridică gunoiul  și sunt igenizate tomberoanele, aici sunt munți cu saci cu gunoi menajer sau moloz.

asistenti maternaliDGASPC angajează asistenți maternali.Cei care cred că îngrijirea unui copil orfan li se potrivește se pot adresa la DGASPC Olt pentru a afla în ce condiții se fac angajări.

accident priseacaÎn urma gravului accident de marți după-amiază, 14 persoane au ajuns la Spitalul Slatina, două dintre ele în stare gravă.

dgaspc mareChiar dacă nu cresc alături de familiile lor, și pentru copiii instituționalizați vacanță inseamnă ptrecere la mare sau la munte. Săptamâna acesta pentru 20 de copiii din cadrul DGASPC Olt marea insemnă o vacanță de vis.

After Scool Minionii Fericiti Corabia OltPrimul After School privat din Corabia a fost inaugurat în prezenta autorităților locale și a câtorva zeci de părinți și copii care vor beneficia de acest serviciu.

serbia

15 elevi din Slatina au obținut noi rezultate la matematică, fizică şi informatică,  la Belgrad, unde s-au confruntat 34 de echipe, din 13 ţări.

drum inchis manastirea mainesti balsDrumul spre Mănăstirea Mâineşti din Balş a fost închis, marţi seara, după ce din cauza precipitaţiilor abundente un pod aflat pe traseu a cedat.

legea pensiilorDeputaţii au votat azi cu 197 de voturi proiectul legii pensiilor.  Proiectul are un impact bugetar uriaș, estimat la peste 8 miliarde de lei în acest an și 25 miliarde de lei anul viitor. FMI și Comisia Europeană au avertizat că majorările ar putea deveni nesustenabile.

Statiuni balneare Baile Felix

 Casa Județeană de Pensii Olt a publicat  lista biletelor de tratament disponibile din cadrul seriei a VIII-a.