eures

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Incepând din iulie până în luna noiembrie, oltenii aflați in căutarea unui loc de muncă in străinătate pot lucra într-o fabrică din Norvegia. Firma caută 40 de lucrători prin Serviciul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

redeaPrimăria a premiat de Sfinții Împărați Constantin și Elena cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, în cadrul unui eveniment dedicat acestor familii care au împărțit în ani și bune și rele.

Sfintii Constantin si ElenaCredincioșii ortodocși îi serbează, marți, pe Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, datorită cărora creştinismul a devenit religie permisă, jertfele sângeroase au fost interzise şi duminica a fost stabilită zi de odihnă în Imperiul Roman, perioada în care au domnit fiind cunoscută ca "Epoca de Aur".

1Anual locuitorii oraşului Piatra Olt sărbătoresc Ziua Oraşului de Sfinții Împărați ’’Constantin și Elena”.

asigurare locuinta obligatorieLegea asigurărilor obligatorii a locuințelor va fi modificată, polița urmând a acoperi, pe lângă riscul de cutremur, alunecări de teren şi inundaţii, şi riscul de furtună, a anunțat Cristian Roşu, vicepreşedinte al ASF, în cadrul evenimentului FIAR.

bilete statiuni

 Casa de Pensii a alocat pentru a VII a serie 40 de bilete , cu plecare în stațiune în a doua parte a lunii iunie. Pensionarii care le-au solicitat le pot ridica la începutul lunii.

Simburesti foto