sorina pianLa patru luni de când a părăsit România și a ajuns la New York, având în sfârșit părinți (soții Ramona și Gabriel Săcărin), Sorina a susținut primul ei mic recital la pian. Este rezultatul orelor în care fetița de 8 ani a fost instruită la acest instrument.

ajofm oltAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

copii locatii dublateKlaus Iohannis a promulgat legea. Alocaţiile pentru copii se dublează cel mai probabil cu 1 Martie. 

bolcanUn medic ginecolog de la Spiatlul de Urgență din Slatina se zbate între viață și moarte după ce a născut săptămâna trecută.

teren arabil

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că tinerii fermieri vor beneficia în acest an, în premieră, de terenuri concesionate de la ADS.

pensiiiiiiiiiiiiiiiSărbătorile de iarnă au dat peste cap activitatea Poștei Române, care nu va putea livra la timp pensiile în acest an.

disparutaaaaaaÎn Ajun de Bobotează, sute de polițiști, jandarmi, pompieri, luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale al IPJ Olt, dar și localnici din comuna Voineasa au căutat o copilă de 13 ani, care a dispărut de la domiciliu.

pestaÎn Ajunul Crăciunului, medicii veterinari au mai confirmat un focar de pestă porcină africană. Acesta a fost depistat în localitatea Vârtopu. Aici a mai fost depistat un focar incă activ și un altul ce în prezent a fost stins.

mos craciun slatinaCampania umanitără organizată de către Primăria Slatina s-a încheiat. Anul acesta sute de slătineni au au putul fi  Moș Crăciun pentru un copil. Darurile strânse în cadrul Campaniei  „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”  au ajuns la destinatari.