Politisti campanie 1-trei familii nevoiașe au fost vizitate de Polițiștii de la Secția 6 Poliție Rurală Găneasa

Pentru majoritatea copiilor, Moș Crăciun ajunge negreșit în seara de ajun. Polițiștii de la Secția 6 Poliție Rurală Găneasa sub atenta coordonare a comisarului şef Florin Moraru împreună cu edilul comunei Cîrlogani, Ionel Văduva au identificat trei familii nevoiașe. „Înarmați” cu tot ce trebuie au mers la locuințele celor nevoiași și le-au făcut o surpriză copiilor, care nu au fost obișnuiți să-l primească prea des pe... moșul de poveste. Pe lângă bucurie, polițiștii, mulți dintre ei aflați în primii ani de muncă le-au oferit celor mici jucării, dulciuri și alte alimente nelipsite de pe masa sfântă.

Politisti campanie 2

„Suntem în Ajunul Crăciunului, toți copii trebuie să primească un mic dar. Am ales această comună, dar acțiunile noastre nu se vor termina aici. Vom mai identifica pe viitor și alte familii nevoiașe și le vom ajuta. Domnul primar a fost foarte receptiv și ne-a ajutat. În aceste sfinte sărbători cu toții trebuie să fim mai buni și să ne gândim mai mult la cei care nu sunt foarte norocoși. Din puținul fiecăruia dacă am dărui am face multe bucurii celor aflați în dificultate. Mă bucur că am putut ajuta!”, a declarat pentru Gazeta Public, comisar şef Florin Moraru.

Bucuria celor care au primit darurile din partea polițiștilor olteni nu poate fi descrisă în cuvinte. Cele trei familii au câte cinci, respectiv doi copii.

Campanie politisti Mos Craciun

 Cei mici s-au bucurat de jucăriile primite și au uitat pentru o clipă de nevoile și lipsurile zilnice. Au înțeles că acțiunea polițiștilor este una de suflet. Impresionați de lipsurile celor mici, polițiștii au promis că vor mai reveni și cu alte ocazii.