TMK ghiozdaneZi plină de emoție pentru miile de copii care anul acesta au luat parte la deschiderea noului an școlar. Într-o superbă zi de toamnă, atmosfera emoționantă a cuprins pe toată lumea. Cei mici împreună cu părinții au pășit timd în clase.

Pentru a face această zi perfectă reprezentanții TMK- Artrom au venit în sprijinul câtorva sute de copii din comunele Corbu, Cilieni, Grădinile și Osica. În cadrul proiectului social implementat de TMK-Artrom „O mânuță și-un ghiozdan” peste 500 de micuți au primit câte un ghiozdan plin cu rechizite în prima zi de școală.TMK Andreea

Andreea Elena Văduva este director de coordonare economică intra-divizie și a pieței de capital în cadrul TMK-Artrom și în prima zi de școală a ales să retrăiască emoția primei zile de școală alături de copiii din cele două unități școlare aflate în comuna Osica de Sus.

„În cadrul proiectului de responsabilitate socială „O mânuță și-un ghiozdan” ediția a doua,  TMK-Artrom dăruiește astăzi peste 500 de ghiozdane complet echipate cu rechizite la patru școli din județ.  Valoarea proiectului fiind de aproximativ 15 000 Euro. Dorim prin proiectele noastre să ne implicăm activ în zona de educație care are  o importanță vitală pentru formarea și pregătirea pentru viață a tinerei generații. Considerăm că doar investind în tânăra generație comunitatea noastra va reuși să se dezvolte armonios și să prospere. În ceea ce  privește aceastaă frumoasă zi de 9 septembrie, pot spune din experiența mea că emoția începerii anului școlar nu poate fi comparată cu nimic, mai ales în ceea ce îi priveste pe cei care pășesc astăzi în școală pentru prima oară. TMK Copii O manuta si un ghiozdan proiect socialReîntoarcerea la școală în fiecare toamnă este un moment de mare bucurie și de emotii  puternice pentru noi toți. Voi, dragi elevi, cei care treceți prima oară pragul școlii vă veți aduce aminte mereu de aceste clipe deoarece astăzi vi se deschide un drum nou. Acest drum nou vă poate duce oriunde veți dori voi, drumul aventurii cunoașterii literelor și a cifrelor vă va deschide larg posibilitatea cunoașterii  adevărurilor despre natură și societate și vă va purta, peste ani, în lumea oamenilor mari. La școală profesorii vă vor îndruma cu tact și profesionalism pe drumul către maturizare  și către cunoaștere. Sperăm ca ghiozdanele și rechizitele alese cu drag de responsabilii proiectelor  de sustenabilitate saă aducă bucurie celor mici și să le fie utile. În numele companiei TMK ARTROM  urăm  tuturor elevilor bun venit la școală, multe note bune și acumularea multor cunoștințe, care să le fie de folos. Bine ați venit la școală și mult succes în noul an școlar!, a susținut în discursul său reprezentantul TMK-Artrom. TMK Ghiozdane CopiiConducerea companiei se implică intens în proiecte sociale care vin în ajutorul semenilor.