bolcanUn medic ginecolog de la Spiatlul de Urgență din Slatina se zbate între viață și moarte după ce a născut săptămâna trecută.

Medicul Minela Călinescu, fostă Bolocan, este în stare gravă la un spital din Craiova, la nici o săptămână de la naşterea gemenilor pe care şi i-a dorit enorm.
Minela Călinescu este medic ginecolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar cu o zi înainte de Bobotează a dat naştere, prematur, gemenilor, un băieţel şi o fetiţă, pe care şi i-a dorit enorm, făcând sacrificii pentru a duce sarcina la bun sfârşit.

Cu toate eforturile, gemenii s-au născut la doar 32 săptămâni, la spitalul din Craiova, unde sarcina medicului a şi fost urmărită. La nici o săptămână de la naşterea gemenilor (care sunt în stare bună) a intervenit o complicaţie, cel mai probabil pe fondul unei imunităţi scăzute, dr. Minela Călinescu suferind un stop cardio-respirator.

 A fost resuscitată, însă se află în stare foarte gravă, stare de comă, perioada în care creierul nu a fost oxigenat fiind, spun medicii, destul de mare.

Medicul Minela Călinescu este din judeţul Mehedinţi, a venit să lucreze la spitalul din Slatina, iar în oraşul de pe malul Oltului s-a şi căsătorit, ziua naşterii gemenilor fiind un mare prilej de bucurie pentru familie, dar şi pentru prietenii care au adresat cuplului urări pe Facebook.