antrenor csmBobi Verdeş, antrenorul care a reușit să ducă în Liga a III a echipa de fotbal  CSM Slatina a decis să părăsească gruparea.

csm slatina handbalAstăzi, conducerea CSM Slatina a prezentat noua formulă a echipei de handbal dar și obiectivul pentru următorul sezon competițional.Astăzi, conducerea CSM Slatina a prezentat noua formulă a echipei de handbal dar și obiectivul pentru următorul sezon competițional.

csm staffConducerea CSM Slatina își întărește staff-ul tehnic pentru echipa de fotbal. Noul director tehnic este Mihai Ianovschi, iar antrenorul Bobi Verdeș continuă pe același post.

jocuriiiiiiiiiÎn această perioadă are loc cea de a XXX a edișie a a Jocurilor Universitare de Vară se desfășoară în Italia.România participă la Jocurile Mondiale Universitare de vară cu 86 de sportivi. Printre ei, se numără și două slătinence, care concurează la tenis de masă.

luciana marin

Un nou transfer pentru echipa antrenată de Victorina Bora. De data acesta vorbim despre o slătineancă‚ descoperită de antrenorul Victor Dăbuleanu.

csm slatina a promovatEchipa de fotbal CSM a câștigat ambele manșe ale barajului de promovare disputate în compania echipei  Gloria Cornești.

sorina vasiliu

 O nouă achiziție pentru echipa de handbal a Slatinei. După ce conducerea CSM-ului a luat decizia de a se despărții de patru jucătoare, acum au inceput și achizițiile.

victorina boraVictorina Bora rămâne la cârma echipei de handbal și in sezonul următor

fotbalBăieții pregătiți de Bobi Verdeș s-a impus, scor 2-0, în meciul de promovare, disputat pe teren propriu cu Gloria Cornești. Golurile echipei de fotbal CSM slatina au fost marcate de Florin Tudor (min. 35) și Cosmin Căpățînă (min. 80). Această  victorie de pe teren propriu este primul pas spre promovarea in Liga a III a, însă calificarea se va juca pe terenul formației dâmbovițene.