lupteeeeeee

Sportivii antrenați de Constantin Scuturiciu s-au calificat in finala Campionatului Național de lupte. Aceștia au participat la turneul de calificare de la Cluj Napoca.

csm slatina victorieEchipa de fotbal CSM Slatina  a intâlnit in deplasare ocupanta locului II din Campionatul Județean de Fotbal, Petrolul Potcoava.

fotbalAJF Olt  a programat meciurile din etapa a XXXIII a . Meciul dintre  Petrolul Potcova - CSM Slatina se va desfăşura joi, 23 mai, de la ora 18.00. Este derby doar prin prisma faptului că se intâlnesc primele două clasate, dar CSM Slatina este deja campioană a județului Olt. Cu toate acestea, gruparea antrenată de Bobi Verdeş vrea să termine neînvinsă actualul sezon.

lorenaHandbalista noastră, a fost desemnata “cel mai bun pivot” din Liga Națională de handbal feminin.

adina diaconu În perioada aceasta, Adina Diaconu, sportiva legitimată la CSM Slatina, participă la Open-ul Croației, ce are loc la Zagreb.

sport fotbalFinala Cupei României, faza județeană se va disputa pe stadionul ‘1 Mai’ din Slatina. AJF Olt a stabilit ca duelul in care se va decide echipa ce va evolua in competiția națională organizată de FRF să aibă loc pe 8 iunie, ora 17.30.

csm slatina fotrbalEchipa de fotbal CSM Slatina a a învins, la debutul în faza judeţeană a Cupei României, cu scorul de 9-0 pe terenul celor de la Dîrjovul Valea Mare, care activează în Liga a V-a.