2019 un an la superlativ pentru pugiliștii TMK

pugilistiii

pugilistiiiAnul 2019 a fost unul foarte bun pentru pugiliștii de la TMK ARTROM. La majoritatea competițiilor la care au participat, sportivii slătineni au reușit să urce pe podium.

Sportivii de la Clubul de Box al TMK ARTROM, antrenați de Dumitru Băduț au participat la diferite concursuri naționale și internaționale.

Sportivii slătineni au obținut locul III – medalie de bronz la Turneul Internațional de Box din Ucraina – sportiv Iliescu George Alexandru, locul V la Campionatul European de Box cadeți din Georgia – sportiv Iliescu George Alexandru, locul I – medalie de aur la Campionatul Național de Box – sportiv Iliescu George Alexandru, locul II – medalie de argint la Campionatul Național de Box cadeți – sportiv Voicu Natalia Georgiana, locul III – medalie de bronz la Campionatul Național de Box Seniori – sportiv Ionuț Cătălin.
 Pentru aceste performanțe au fost apreciate și de către autoritățile locale, astfel ca sportivii Clubului de Box al TMK-ARTROM împreună cu antrenorul Dumitru Băduț, au fost premiați în cadrul evenimentului organizat de Consiliul Local și Primăria Municipiului Slatina “Gala Laureaților – Gala Campionilor”.

{module GAdsense articol}

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura